Mijn belangrijkste doel is om u te ontzorgen. En wie bent u dan?

  • een startende ondernemer die, net als ik, net is begonnen met zijn of haar eigen bedrijf.
  • Een kleine ondernemer die inmiddels te veel werk heeft om ook nog even de boekhouding te doen.
  • Een particulier die graag snel zijn of haar belastingaangifte wilt afronden, een voorlopige teruggaaf wilt indienen of een aanvraag wil doen voor een van de toeslagen van de belastingdienst.

Maar wie ben ik en waarom kan ik u helpen. Ik ben Rolf Blom en heb de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in verschillende bedrijftakken. Daarbij heb ik op diverse niveau’s kennis opgedaan op administratief en financieel vlak.

Deze kennis wil ik nu gaan gebruiken om u als klant het beste te kunnen bieden, zodat u zich bezig kunt houden met de zaken waar u goed in bent.

Ik kan de boekhouding verzorgen of een nieuwe boekhouding opzetten. Ook kan ik vanaf de zijlijn ondersteuning bieden als u zelf de boekhouding wilt bijhouden, maar af en toe met een vraag zit. Verder kan ik u ook begeleiden met de digitalisatie van uw facturenstroom, de in- en verkoop binnen een webshop begeleiden of controle houden op de voorraad van uw magazijn.

Indien ik uw interesse heb gewekt dan hoor ik dat uiteraard graag van u. En voor een offerte op maat kunt u mij direct mailen op: r.blom@rlmfinance.nl